• +90 0342 3171701 - 0342 3171700

20 Mayıs 2022 tarihinde TEİAŞ 12.Bölge Müdürlüğü Başpınar OSB TM Şalt Sahasına ve OR-TEC Akü fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir. Doç.Dr.Mehmet Ali Özçelik koordinatörlüğünde düzenlenen teknik gezide Öğ.Gör.Ahmet Aycan, Öğr.Gör.İsmail Karalı, Elektrik ve Enerji bölümü Elektrik programı 2.sınıf öğrencileri yer almıştır.

Teknik gezide öğrenciler Elektrik Santralleri ile iletim ve dağıtım sistemi arasında yer alan şalt sahası işleyişini ve günümüzde elektrikli araçlar ve yenilenebilir enerji sistemlerinin gelişmesiyle önemi her geçen gün artan akü  depolama sistemleri, kuru akü ve jel akü sistemleri OR-TEC akü fabrikasında
üretimin tüm aşamaları firma çalışanları sunumuyla birlikte yerinde incelenmiştir.