• +90 0342 3171701 - 0342 3171700

TBMYO İnşaat Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencileri INT109 Mesleki Uygulamalar dersi bünyesinde 26.12.2018 tarihinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine ek olarak  yapılan Çocuk Hastanesi Binası İnşaatına teknik gezi düzenledi. İnşaat Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erkan ALKAN ve Öğr. Gör. N. Altay Eren koordinatörlüğünde yapılan teknik gezide, öğrenciler inşaat alanındaki uygulama ve imalatları yerinde inceleme olanağı duldu. Teknik gezide kaba inşaatı biten binanın ince işleri yerinde görüldü. Dilatasyon derzleri, bina kaplama imalatları, tavan kaplama imalatları, duvar sıva imalatları, yangın, su, elektrik tesisatları, ıslak ve kuru mekan uygulamaları bina ince işlerinden sorumlu mimar tarafından detaylıca anlatıldı. Şantiye şefinin de eşlik ettiği gezide öğrencilerin merak ettikleri teknik konular hakkında detaylı bilgi edinmeleri sağlandı.